met Maart en Wim naar het strand
Door: Wieteke
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
10 Februari 2007 | Costa Rica, Quepos
Weer bedankt voor al jullie reacties, erg leuk!
Het was eindelijk tijd om 5 dagen met Maart en Wim naar Manuel Antonio te gaan. Ze hebben me zaterdag opgehaald met de huurauto (zo fijn om eens niet met de bus te hoeven) en toen zijn we doorgereden naar Quepos, waar we sliepen. Onderweg zijn we nog even bij de krokodillenbrug gestopt. Na 5 en half uur kronkelen door de bergen en net zoveel bruggen die op instorten stonden, waren we op de plaats van bestemming. Een mooi hotel aan het strand in een leuke plaats. De eerste avond zijn we uiteraard lekker uit eten geweest en de volgende dag hebben we ontbeten op een terras met uitzicht op het strand. Daarna hebben we de dag op het strand van Manuel Antonio doorgebracht met veel zonnen en zwemmen in hoge golven. De volgende dag zijn we met een boot meegeweest om dolfijnen te spotten en te snorkelen. De dolfijnen sprongen zo voor de boot uit, echt fantastisch. We zijn op een verlaten strandje gestopt om te zwemmen en van de boot af te duiken en later nog op een plek waar we konden snorkelen. Onder het genot van een visje en een biertje konden we de zonsondergang bekijken, die weer spectaculair was.
De derde dag zijn we het natuurpark ingegaan waar we de klim die ik al eens eerder had gedaan nog een keer hebben gedaan. Flink zweten want het was wel 40 graden. Maar het uitzicht maakte dat weer goed. Op een heel klein strandje hebben we toen even gezwommen om af te koelen. En toen was het weer tijd voor een lunch in een strandtentje.
De daaropvolgende dag zijn we wederom naar het strand geweest. Verder hebben we gewoon heel gezellig bijgeouwehoerd, gegeten, gedronken, gekaart, naar het casino geweest en verloren, gelachen en genoten. Super dat jullie er waren Maart en Wim!
Op veler verzoek heb ik eindelijk Roberto weten te kieken. hij heeft nog een beetje een rood gezicht maar het is aan de beterende hand.
10 Februari 2007 - 23:00
Pap:
Hai lieverdje,het plezier knalt er weer van af.Net ook de verhalen van Mim en Wim gehoord,fantastisch!! Geniet weer lekker in Panama.
dikke pakkerd,
pap
11 Februari 2007 - 00:57
Mirjam:
Wietje!!
ziet er weer erg prettig uit. Ben nog steeds erg jaloers.
dikke kus,
Mirrie
11 Februari 2007 - 10:59
Maartje:
dag zussielief! Jaaa, het was echt heel geweldig, superleuk dat je ook in ons hotel zat! Wij vinden het echt heel erg koud weer in Nederland! Zijn gisteren op toernee geweest langs de hele familie (Ede, Winterswijk, Putten) en iedereen vond de foto`s geweldig en ons heel mooi bruin! Geniet van Panama en heel dikke kus van ons allemaal! -
11 Februari 2007 - 15:14
André:
Potverdorie zeg, ziet er nog steeds prima uit. Aftellen is begonnen!
André -
12 Februari 2007 - 07:10
Hannie:
Hé, wat weer genieten zeg. Leuk dat de hele familie langs is geweest. Wij trainen ons suf in weer en wind. -
12 Februari 2007 - 07:14
Pauline:
Hey Wiet!
Ziet er allemaal weer top en gezellig uit. Nog eventjes en dan krijg je alweer bezoek!!! Gezellig!!
Kus! -
12 Februari 2007 - 09:28
Rob:
Hey wietje,
Leuke foto's. Leuk dat het zo gezellig was met Maartje en Wim. En ja ik ben, net zoals de rest hierboven, ook nog steeds jaloers op je. Cool doe dolfijnen zeg. En die foto van die aap dan... haha. Vooral leuk onderschrift. Nou geniet ervan en tot mails.
Kus Rob -
12 Februari 2007 - 10:08
Wim:
Ha Wiet,
Zit weer achter mijn bureau, bah! Is het hier ook nog druilerig weer. Wel leuk dat ik nog even vakantiefoto's kan kijken zo. Vond het heeeeeeeel gezellig!! Veel plezier nog daar!
Dikke kus van Wim
12 Februari 2007 - 17:28
Harmie:
heej hallo daar bij de mooie zonsondergang!!wat creepy die gieren, zou met gierende banden weg rijden hahaha. mooi hoor allemaal. en die lieve flippers. kus -
13 Februari 2007 - 12:50
Mam:
Hoi lieverd. Wat fantastisch allemaal weer. Mim en Wim waren ook lyrisch: heerlijk dat jullie zo hebben genoten met z'n drieen! Veel plezier waar weer in Bocas del Toro en op het carnaval in Panama City... -
13 Februari 2007 - 17:09
JohnMarjaJelle:
Hoi Wieteke wat ben je bruin zeg! Wij lezen regelmatig gezellig met je mee hoor op je site! Blijft leuk zo'n buitenlands bezoek toch?
Veel liefs van ons uit Nijkerk -
13 Februari 2007 - 21:12
Annette:
Ha Wiet!! Via Maartje ben ik op je site beland en zit heerlijk naar je foto's te kijken en je verhalen te lezen, super!!!!! Ik heb zelf een paar jaar geleden genoten van de "Pura Vida", hummmmm weemoed, haha. Nog veel plezier en ik blijf je je site volgen!
Liefs Annette
15 Februari 2007 - 01:09
Joke En Ellen:
Net samen je verhaal gelezen en foto's gekeken. Goh, weer helemaal fantastisch. We wisten alleen niet dat je twee zussen had. Die ene in de boom....of toch niet? Dikke smakkerd van ons!! -
15 Februari 2007 - 10:33
Kappersbond NL:
Wie had ooit kunnen dromen dat 'het meisje zonder kam' er zo gesoigneerd bij zou lopen in Costa Rica? Met dank aan mamma Tica en Roberto voor de dagelijkse fohnsessie! -
18 Februari 2007 - 17:32
Billy:
Wat is dat voor een 'lucky bird', die zwager van jou? Waar heeft hij het aan verdiend, dat hij met twee van die prachtige meiden op vakantie en op de foto mag?Besos!!! -
19 Februari 2007 - 19:31
Mahaartje:
dag Wietlief! Al weer boven Jan van het geweldige carnaval of nog niet helemaal, haha. Ongelooflijk dat bovenstaande foto`s nog maar anderhalve week oud zijn, zit alweer helemaal in het druilerige ritme hier en mijn bruin vliegt er helaas af. Ben de hele dag op zoek naar nieuwe tripjes, haha. Geniet nog maar lekker van de laatste weken, dikke kus van ons allemaal!